0
Onbeperkt

Printer Leasen? 

Op zoek naar informatie over het leasen van een printer? Kantoor Compleet biedt scherpe leasetarieven inclusief een all-in servicecontract voor zorgeloos printen, kopiëren, scannen en/of faxen!

Kantoor Compleet is de specialist in het aanbieden van printers met een lease servicecontract.

Bij ons kunt u terecht voor een documenten totaaloplossing.

Wij leveren de printer, maar ook eventueel bijbehorende software. U heeft de keuze uit diverse merken en verschillende uitvoeringen (multifunctional) printers.

Welke printer lease is geschikt voor u?


Niet iedereen heeft dezelfde wensen en eisen als het om een printer gaat. Wij denken met u mee en leveren een passende en transparante offerte op maat.

All-in Servicecontract


Bij ons All-in servicecontract krijgt u een eerlijke service. Print u buiten de bundel om? Geen probleem, uw tarief schiet niet gigantisch omhoog maar blijft gelijk aan het gehanteerde tarief binnen de bundel.

U heeft geen omkijken meer naar de tonervoorraad. Zodra de toner bijna leeg is ontvangt u gewoon een nieuwe toner zodat u zorgeloos verder kunt werken.

Met het All-in Servicecontract voorkomt u onverwachte kosten. Reparaties en onderhoud is bij de overeenkomst inbegrepen.

Wanneer u bij Kantoor Compleet een printer lease All-in Servicecontract afsluit geniet u van hoge kortingen op het benodigde kopieerpapier!

Geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte voor een printer lease? Neem voor meer informatie contact met ons op via ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@kantoorcompleet.com


Weergave: