18,9 L Bronwater statiegeldflessen 5 stuks
18,9 L Bronwater statiegeldflessen 5 stuks

Heerlijk bronwater voor op uw flessencooler.

Artikelnummer

50959 

Verzendkosten

€ 3,95 

Levertijd

2-4 werkdagen

EAN

8118781110534  

€ 87,95
Prijs per 5 stuks

 

Aantal: 
Bestellen

100% puur bronwater door het Ministerie van Volksgezondheid erkende bron Mierl'eau. Deze exclusieve erkenning wordt alleen afgegeven als de bron aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoet en is een garantie voor de constante kwaliteit van het water. Zonder toevoegingen gebotteld in makkelijk te hanteren waterflessen.

Door de uitzonderlijke kwaliteit en smaak van het water bent u verzekerd van het beste bronwater wat er te vinden is in Nederland. Het prehistorische water wordt op een diepte van 198 meter gewonnen. Ondoordringbare kleilagen zorgen ervoor dat het water uitstekend geconserveerd is gebleven en beschermen het water tegen eventuele fosfaten en nitraten die vanuit de oppervlakte het grondwater kunnen verontreinigen. Eenmaal onttrokken wordt het water behandeld door middel van omgekeerde osmose: het water wordt gefilterd en onder druk gezuiverd. Door het gebruik van membranen worden alleen watermoleculen doorgelaten waardoor uitsluitend zuiver water overblijft. Daarna worden er een aantal mineralen toegevoegd om het water pH-neutraal te krijgen. Dit proces wordt met inachtneming van de hoogst denkbare kwaliteitseisen en -controles uitgevoerd.

Materiaal Plastic
Inhoud 18,9L€7,- statiegeld per fles (bij de prijs inbegrepen).

*Heeft u lege flessen? Geef in het opmerkingenveld aan bij het afronden van uw bestelling het aantal lege flessen aan welke u meegeeft aan de chauffeur om het statiegeld retour te ontvangen.